Házhozszállítás

10.000 Ft felett INGYENES kiszállítás Magyarország területén

Online, bankkártyás fizetés

Online kiegyenlítheti számláit. Kövesse a számlaértesítő információit!

Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek

Colombia Finca Palmichal

ÚJ
Colombia Finca Palmichal
Ültetvényszelektált arabika kávé az Andok lejtőiről. Édes, csokoládés, trópusi gyümölcsízekben gazdag, testes kávé, közepes savassággal.
2 600 Ft


 • Faj: Arabika
  Fajtavariáns: Castillo
  Régió: Génova, Quindío
  Ültetvény: Finca Palmichal
  Termelők: Atilano Giraldo
  Magasság: 1560 m
  Feldolgozás: nedves eljárással
  Szelekció: kézi
  Szüret: 2020/2021
  Ízjegyek: édes, csokoládé, trópusi gyümölcsök

  Ahol a kávétermő területet még az UNESCO is védi.
  Quindio Kolumbia egyik legkisebb megyéje, az ország közép-nyugati részén helyezkedik el, területének jelentős részén a Középső-Kordillerák, az Andok kolumbiai középső hegyvonulata húzódik. Frissítő, de mégis békés szelek, zöld völgyek, vulkanikus képződmények és talaj jellemzik ezt a kávétermesztésben kiemelkedő területet. Quindio a kolumbiai kávé háromszög (coffee axis) része, mely a kávétermesztés kultúrája, a kávétermő terület látványa címén, 2011-től az UNESCO világörökségének a része lett. A megye déli csücskében található Genova.
  A Finca Palmichal ültetvény 1560 méteres átlagos magasságban található, tulajdonosa, Atilano Giraldo harmadik generáció óta termeszt kávét. Az évtizedek felhalmozódó tapasztalata, a feldolgozás tökéletesítése gazdag ízvilágú, harmonikus, testes kávét eredményez. Az 53 hektáros kávéültetvény a kedvező földrajzi adottságoknak köszönhetően (két esős évszak) évente kétszer is szüretelhető.
  Ültetvényszelektált arabika kávé az Andok lejtőiről. Édes, csokoládés, trópusi gyümölcsízekben gazdag, testes kávé, közepes savassággal.

 • Státusz
  ÚJ    


Webáruház készítés